Vind de leukste reis

Kunsthal Rotterdam

Zuid-Holland / Rotterdam
  1 van 4
In de Kunsthal vind je een boeiend en afwisselend repertoire aan tentoonstellingen, bijvoorbeeld over Jugendstilmeester Mucha, Henri de Toulouse-Lautrec, het Impressionisme en de Romantiek. Maar ook over Willem de Kooning, Zwartvoet indianen en Henry Moore. Laat je verrassen!Maak een avontuurlijke reis door verschillende kunststromingen en werelddelen! Van elitair tot populair.

Van oude meesters tot hedendaags design. En van Mucha tot Henry Moore. In totaal beschikt de Kunsthal over 3300 m2 tentoonstellingsruimte in een opvallend gebouw, ontworpen door de Rotterdamse architect Rem Koolhaas. Alleen al het beleven van deze verrassende architectuur maakt een bezoek aan de Kunsthal de moeite waard.

Een bezoek aan de Kunsthal is een boeiende tocht langs oude meesters, vergeten culturen, fascinerende foto's, vernieuwend design en hedendaagse kunst. Omdat er altijd meerdere exposities tegelijk te bezichtigen zijn, biedt de Kunsthal een avontuurlijke reis door verschillende werelddelen en kunststromingen.
 
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate