Vind de leukste reis

Kasteel Hoensbroek

Limburg / Hoensbroek
  1 van 5

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van Nederland. Het kasteel ontvangt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. Het kasteel is prachtig gerestaureerd; in dit museumkasteel bewonder je meer dan veertig authentiek ingerichte vertrekken. Daterend uit de middeleeuwen tot en met de 18e eeuw.

Voor de kinderen is er een Ridder Hoens KaSpeelTocht en zijn er het hele jaar door verschillende evenementen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij Domestique Plaats en kasteelrestaurant Tot Slot. Er zijn ook verschillende kinderfeestjes mogelijk waarbij je, al dan niet verkleed in ridder- en jonkvrouwengewaden, een speurtocht door het kasteel kunt doen. Het kasteel is elke dag open voor bezoek.

Leuk is ook het Opa/oma arrangement: grootouders nemen hun kleinkinderen dan iedere woensdag en zondag gratis mee naar binnen. Bovendien ontvang je een gratis KaSpeelTocht om samen met de kleinkinderen te beleven! Opa en/of oma betaalt € 6,50 p.p. en kinderen (max. 3) zijn gratis per gezelschap. Overige volwassenen/kinderen betalen de normale entreeprijs.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate