Vind de leukste reis

De Manderije

Gelderland / Veluwe / Heerde
  1 van 7

Overnachten in een sfeervolle Bed en Breakfast accommodatie de Manderije te Heerde in Gelderland op de Veluwe. Prachtig landelijk gelegen. U kunt gebruik maken van het prieel om heerlijk van uw ochtend ontbijt te genieten. Het Gelders landschap biedt u volop de mogelijkheid voor een prachtige vakantie waar u in de directe omgeving eindeloos kunt fietsen, wandelen en paardrijden.

Een ideale omgeving voor de echte rustzoekers. Ook zijn hier in de omgeving mooie fietsroutes, wandelroutes en autoroutes uitgezet. Voor zwemmen en watersport kunt u terecht bij het nabijgelegen Heerderstrand op nog geen 400 meter afstand. Uitstekende restaurants zijn bereikbaar op fietsafstand.

Ons vrijstaand accommodatie beschikt over een mooie kamer en op de eerste verdieping twee slaapkamers met uitzicht over de weilanden. De slaapkamers beschikt over twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met 1 tweepersoonsbed, een woonkamer voor vier personen. Het ontbijt wordt geserveerd in de Manderije. Als het weer het toelaat kan het ontbijt ook in het prieel worden geserveerd

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate