Vind de leukste reis

Mollenvlied

Gelderland / Veluwe / Vaassen
  1 van 4

B&B Mollenvlied bevindt zich in een van de mooiste gebieden van de Veluwe, grenzend aan de Koninklijke Houtvesterij: rust, ruimte en stilte. U kunt hier wandelen, fietsen en paardrijden over de vele uitgezette paden en routes. De vele sprengen en beken en de oude 'keltische' grafheuvels maken het gebied zeer bijzonder.

De accommodatie bevindt zich ongeveer drie kilometer buiten de dorpskern van Vaassen. In Vaassen is er voldoende gelegenheid om 's avonds te dineren, van eetcafé tot tweesterren-restaurant. In de directe omgeving van de Koninklijke Houtvesterij bevinden zich oa. Paleis het Loo, kasteel Cannenburch, het Kröller-Müllermuseum en diverse pret- en dierenparken. Hieronder vindt u links naar de desbetreffende sites en ook naar de VVV-sites van de steden die u in een straal van 30 km kan vinden.

De vier kamers en het appartement van Mollenvlied zijn ruim en zeer comfortabel ingericht. Tevens is er een groot terras waar iedereen gebruik van kan maken. De accommodatie beschikt over draadloos internet. Uw ontbijt serveren wij in de vrijstaande ontbijt/loungeruimte: de jachtkamer. Deze ruimte kunt u 's avonds ook gebruiken om een glaasje te drinken.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate