Vind de leukste reis

Bed en Stal

Gelderland / Veluwe / Vaassen
  1 van 5

Onze B&B ligt midden tussen de weilanden in aan een zandweg en met een prachtig uitzicht op de bossen. Hier komt u vanzelf tot rust door de ruimte en mogelijkheden die de Veluwe te bieden heeft. De Veluwe is immers een begrip met haar uitgebreide routenet voor fietser, wandelaar of ruiter. Anderhalf jaar lang hebben we flink verbouwd en de boerderij omgetoverd tot een superstrakke locatie met twee vakantiehuisjes. Een moderne uitstraling, volledig ingerichte keuken, goede bedden en een eigen terras zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt. Het ontbijt aan huis en het uitzicht geven u het juiste vakantiegevoel.

Zelf zijn we fervente paardenliefhebbers en omdat we een extra stallengebouw hebben met vijf ruime boxen, is er de mogelijkheid om uw eigen paard mee te nemen. De Veluwetrail loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterroutes. Daarom is Bed en Stal een ideale uitvalsbasis om mooie lange tochten te maken.

Maar de verscheidenheid aan gasten maakt het voor ons zo speciaal. De mensen die wij hier ontvangen komen allemaal met een andere reden; om te fietsen, te wandelen, paard te rijden, lekker uit eten te gaan, of te genieten van de vele attracties hier in de buurt. Wij zitten vlakbij kasteel Cannenburgh, dierenpark de Wissel, Paleis 't Loo, de Apenheul en nog veel meer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor ons luxe arrangement. Op deze website kunt u zien wat wij te bieden hebben en wat er in de omgeving allemaal te doen is. Graag nodigen wij u uit om hier op rond te kijken.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate