Vind de leukste reis

Riemens Verhuur

Zeeland / Zoutelande
  2 van 3

Zoutelande ligt op het meest zuidelijke eiland van Zeeland (Walcheren genaamd) op ongeveer 10 kilometer van monumentenstad Middelburg en havenstad Vlissingen. Zoutelande kent de meeste zonne-uren van Nederland. Met haar brede stranden, gescheiden van elkaar door paalhoofden, is dit een ideale locatie voor een strandvakantie.

Sportieve personen kunnen hier echter ook goed terecht. Mooie fietspaden leiden u door bos en duin en het is zeker de moeite waard een deel van het eiland per fiets te verkennen. Zit het weer een dag niet mee? Geen nood, want er zijn diverse attracties in de omgeving die een bezoek meer dan waard zijn. Te denken valt bijvoorbeeld aan Het Arsenaal in Vlissingen, Mini Mundi in Middelburg of Waterland Neeltje Jans bij de stormvloedkering.

Wij verhuren 2 vakantiewoningen, beide geschikt zijn voor 4 personen. De woningen zijn zo ingedeeld dat het woongedeelte zich op de begane grond bevindt en het slaapgedeelte op de eerste verdieping. Beide woningen zijn voorzien van een eigen terras en een eigen ingang. Klik op onderstaande items voor meer informatie. Appartementen, waarvan er twee geschikt zijn voor 2-3 personen, één voor 4 personen en één voor 6 personen. Alle appartementen bevinden zich in de Noordstraat, op 100 meter van het centrum en 150 meter van het strand. In alle appartementen kunt u kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Wij verhuren ook drie tweepersoonskamers, allen met eigen badkamer. De kamers bevinden zich in de Noordstraat, op 100 meter van het centrum en 150 meter van het strand. U kunt op elke kamer kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Klik op onderstaande items voor meer informatie.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate