Vind de leukste reis

Bed and Breakfast Goes

Zeeland / Goes
  1 van 5

Een bezoek aan het Zeeuwse Goes stelt zelden teleur. Na een dag plezier of werk wilt u comfortabel en betaalbaar overnachten. Op loopafstand van het centrum van Goes vindt u rust en privacy in éen van de vier ruime gastenkamers in een stijlvolle oude stadsvilla. Na een uitgebreid ontbijt met een Zeeuws tintje, op het tijdstip dat u wenst, begint u goed aan de nieuwe dag

Uw auto, motor of fiets kunt u voor of achter de woning (op eigen terrein) parkeren. De gastenkamers zijn op de verdieping gesitueerd. Iedere kamer is voorzien van een eigen moderne badkamer (douche, toilet en wastafel), éenpersoons boxspring bedden met comfortabele dekbedden en een zitje met tv met dvd-speler. Op het centrale gedeelte op de verdieping staat een ruime lees-/eettafel, een kitchenette met magnetron/oven en een mogelijkheid om gratis koffie en thee te zetten. Verder is er een computer met internet.

Op loopafstand van het huis is er een bus- en treinstation, de binnenstad van Goes met vele winkels en restaurants. Wij adviseren u graag om uw verblijf in Goes zo aangenaam mogelijk te maken. Huisdieren toegestaan na overleg. De gastenkamers houden we rookvrij.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate