Vind de leukste reis

Townhouse 51

Limburg / Maastricht
  1 van 4

Het kleinschalige sfeervolle Bed & Breakfast Townhouse51 is gelegen in het stadsdeel Scharn op loopafstand van het centrum van Maastricht waar de bekende pleinen zoals het Vrijthof en het O.L.V. plein , de exclusieve modestraten en de gezellige cafe’s met de terrassen het hele jaar door een bezoek meer dan waard zijn. Tineke en John Stravers proberen hun gasten met een ongekende gastvrijheid te verwennen

Bed & Breakfast Townhouse51 is gevestigd in een herenhuis gebouwd in 1930. Met invloeden van Piet Boon hebben zij dit omgetoverd tot een modern stadshuis. De 70 meter lange stadstuin is door de architect veranderd in een tuin met een heerlijk zonneterras en verscheidene stilte hoekjes; bij mooi weer kan men ook in de tuin ontbijten. Tevens kunnen de gasten de auto op het eigen afgesloten terrein parkeren. Het hele huis is rookvrij en huisdieren zijn niet toegelaten.


Bed & Breakfast Townhouse51 heeft een ruime luxe kamer en een luxe suite met vide slaapkamer; ieder met een eigen luxe badkamer en van alle gemakken voorzien. De Bed & Breakfast gasten zijn tevens welkom in Schoonheidsinstituut Face & Body van Tineke, gevestigd in hetzelfde pand. Na een stadswandeling, een ronde golf op één van de vele glooiende golfbanen in de directe omgeving, wandel of fietstocht door het Limburgs landschap is een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling een weldaad voor lichaam en geest.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate