Vind de leukste reis

Olthuys

Gelderland / Vorden
  1 van 8

Bed & Breakfast Olthuys is gelegen in het buitengebied van Vorden in de driehoek Vorden-Lochem-Zutphen, direct grenzend aan het natuurgebied 't Grote Veld. Deze bosrijke omgeving is voorzien van wandel-en fietspaden die o.a. leiden langs de 8 kastelen die Vorden rijk is. Olthuys is ook gelegen aan de Achterhoekse fietsenknooppunt route.

Wij beschikken over een achterhuis met  2 gastenkamers,  een grote gemeenschappelijke ruimte en een tentplek in de tuin met gebruik van een eigen badkamer. De B & B heeft een eigen toegang en parkeer-gelegenheid. In het achterhuis (de voormalige deel) is  de gemeenschappelijke gastenruimte. Deze bestaat uit een  ruime open keuken waar uw gastheer een uitgebreid ontbijt bereidt. Er is informatie over de omgeving en over toeristische activiteiten. Hier is ook een internetaansluiting aanwezig. Kinderen kunnen met de Brio trein of Duplo spelen, spelletjes doen en krijten op het bord of de Donald Duck lezen.

Er mag, vanuit gemeentelijke wetgeving, één (bungalow) tent voor maximaal 4  gasten worden geplaatst. Dit moet een eigen tent zijn waarvoor een plek kan worden gezocht op het gehele achtererf dat beschut tegen het bos aanligt waar volop van ruimte en privacy genoten kan worden. Deze gasten beschikken over hun eigen badkamer met douche,wc en wastafel. Deze badkamer ligt op de begane grond en is vanaf buiten te bereiken. Ook de tentplek is niet geschikt voor huisdieren. In ons voorhuis hebben we 2 katten.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate