Vind de leukste reis

Hotel Groep Texel

Noord-Holland / Waddeneilanden / Texel
  1 van 10

Hotelgroep Texel bestaat uit twee klassehotels op Texel. Elke levensgenieter, eilandliefhebber of gast uit de zakelijke hoek voelt er zich thuis. Zijn het de moderne faciliteiten? De ruime kamers met een vleugje wellness? Of de restaurants met een creatieve keuken? Wat ons betreft is het de combinatie van kwaliteit en gastvrijheid. Met welke reden mensen ook naar Texel komen: ze hebben één ding gemeen. Puur genieten staat voorop. En dat is de drijfveer binnen onze hotels. Met een persoonlijke touch zorgen we voor een onvergetelijke eilandbeleving. Circa 100 medewerkers zet zich er dagelijks voor in. Wie overnacht bij Hotel Groep Texel ervaart de ontspannen sfeer, het oog voor detail én een stukje lef. Zoals een echte Texelaar betaamt, zijn we graag eigengereid. Van standaard is geen sprake; de verfrissende blik vertaalt zich in alle facetten van de hotels.

Hotel De Lindeboom*** (Den Burg)
Hotel De Lindeboom is een driesterrenhotel in hartje Den Burg. De klassiek ingerichte kamers herinneren aan de rijke historie van het pand. Moderne faciliteiten bieden de gast optimale ontspanning. Wie luxe wil genieten, kiest een kamer met privésauna of bubbelbad. Het hotel heeft 2 restaurants. In de Brasserie staan traditionele à la carte menu’s op de kaart, met lokale producten. Het Schoutenhuys gaat voor culinaire verrassing met ‘Gerechies’. Heerlijke mini-gerechten die een avond lang de revue passeren.

Hotel Greenside**** (De Koog)
Hotel Greenside is een intiem viersterrenhotel in badplaats De Koog. Net buiten het gezellige centrum voert de rust de boventoon. De zee aan ruimte in de kamers is verrassend. Een grote zithoek, comfortabele bedden en een eigen privébalkon of terras. Extra luxe zijn de Superior kamers met Whirlpool en Sunshower. Greenside heeft een aparte wellness- en fitnessruimte. Grenzend aan de waterpartij ligt restaurant Wambinghe. Klassieke eenvoud kenmerkt de smaakvolle gerechten; Texelse producten vieren er hoogtij.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate