Vind de leukste reis

Isola Bella

Noord-Holland / Waddeneilanden / Texel
  1 van 5

Nieuw op Texel, B&B boerderij Isola Bella (vertaald 'het mooie eiland'). Dit is een dubbele bed and breakfast onder 1 dak. In deze authentieke boerderij is het heerlijk toeven in een rustige omgeving. Het is een sfeervolle Bed and Breakfast om even bij te komen van het hectische leven van alledag. De Hoeve Isola Bella is gelegen op Texel net buiten Den Burg, aan de Rozendijk, 500m. van het bos, 2 km. van het strand en midden tussen de weilanden.

De boerderij heeft twee terrassen en een grote tuin met verschillende zitjes waar je even heerlijk kan wegdromen. In de boerderij zijn er acht twee- persoonskamers, waarvan een mindervalide kamer op de begane grond. Verder zijn er drie woonkamers en een grote centrale ruimte in het Oude Hooivak, waar je met maximaal 16-18 personen aan een grote tafel kan eten. Aan het Oude Hooivak grenst de keuken, met vier 6-pits fornuizen, waar je ook je eigen maaltijd kan koken.
 
Een verblijf op Texel is buitengewoon geschikt voor de ultieme ontspanning. Door bijvoorbeeld een strandwandeling te maken, te fietsen over het eiland, te zwerven door de natuur of door vogels te spotten; ontdek hoeveel moois Texel te bieden heeft!

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate