Vind de leukste reis

Wijnstaete Op den Pas

Overijssel / Lemelerveld
  2 van 6

In Lemelerveld ligt onze boerderij met wijngaard en bed & breakfast. Uniek voor Nederland.  In het voormalige deel van onze oude boerderij bevindt zich de Bed & Breakfast. De wijngaard bestaat uit nieuwe en veelbelovende rassen. Deze rassen rijpen goed in Nederland en zijn tevens milieuvriendelijk te telen. De wijnen zijn in ons winkeltje in de verkoop. Ook bent u van harte welkom voor een proeverij of voor een rondleiding.

In onze boerderij hebben we 4 luxe tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer. Elke kamer beschikt daarnaast over digitale televisie, draadloos internet en een eigen koffiezet hoekje. Bij mooi weer wordt het ontbijt, als u dat wilt, op de veranda geserveerd. Buiten kunt u wandelen in de wijngaard of gezellig een drankje drinken onder de hooiberg. Rond de hooiberg is een lig- en speelweide.

Lemelerveld valt onder de Gemeente Dalfsen en ligt op fietsafstand van de diverse bekende toeristische plaatsen als Ommen, Oud- en Nieuwleusen, Hellendoorn, Raalte en Heino. Ook de Archemer- en Lemelerberg met zijn uitgestrekte fiets en wandelpaden, liggen in de onmiddellijke omgeving.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate