Vind de leukste reis

Gastenboerderij Spijk Voorde

Overijssel / Lettele
  1 van 4

Luxe Bed and Breakfast in het buitengebied van Deventer. De ‘zee van ruimte’ op de oude deel werd in 2005 omgetoverd tot riante gastenboerderij. De sfeer van vroeger (de hoeve hoort tot landgoed Spijkvoorde en werd voor het eerst genoemd in 1399) is bewaard gebleven, maar de ambiance is eigentijds en bovengemiddeld.

In het Achterhuis (de verbouwde deel) vindt u zeven 2-pers. kamers met luxe boxspringbedden en eigen sanitair, waarvan één kamer speciaal is ingericht voor mensen met een handicap. Het Melkhuisje, een zelfstandig appartement, bevat boven twee 2-pers. kamers en op de begane grond een gezellige woonkamer met houtkachel en open keuken, badkamer met duobad en aparte douche en separaat toilet.

Het unieke buitenzwembad in de voormalige mestsilo kijkt uit over de weilanden en is ’s zomers open. Sinds dit jaar kunnen paardenliefhebbers hun paard meenemen. Op het 100 ha. grote beschermde natuurgebied kunnen schitterende buitenritten worden gemaakt. De gastenboerderij is een officiële trouwlocatie van de gemeente Deventer.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate