Vind de leukste reis

Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij

Overijssel / Kampen
  1 van 5

Wij zijn Simon en Bettina Coupe en wij wonen met ons gezin in een voormalige stadsboerderij in de historische binnenstad van Kampen. Deze stad is één van de prachtige acht Hanzesteden aan de rivier de IJssel, vlakbij Zwolle. In dit bijzondere Rijksmonument bieden wij een unieke Bed and Breakfast aan in vier karakteristieke comfortabele gastenverblijven waar u de sfeer van weleer nog kunt proeven!

Wanneer u arriveert zijn de bedden opgemaakt, er liggen voldoende badhanddoeken en washandjes, badjassen en badslippers. Shampoo, bad- en douchegel en bodylotion is aanwezig. U kunt koffie en thee zetten. Alle gastenverblijven beschikken over tv/dvd met diverse films, er liggen hedendaagse luxe magazines en internetverbinding is mogelijk. Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van onze sauna.

Kampen is vooral een gezellige stad waar je nog lekker tot rust kan komen en kan genieten van een flinke dosis historie en cultuur. Daarnaast kan je er gezellig winkelen en uit (eten) gaan. Bij het VVV zijn verschillende wandel- en fietsroutes te verkrijgen zoals de Thea Beckman wandelroute. Deze route gebaseerd op de vier romans van de bekende kinderboekenschrijfster leidt u door de prachtige binnenstad.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate