Vind de leukste reis

Campingpark de Bongerd

Noord-Holland / Tuitjenhorn
  5 van 5

Campingpark de Bongerd is een bruisend (autovrij) vijf sterren-park, gelegen in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn. De 18 hectare grote camping is parkachtig aangelegd en goed onderhouden. Het hele park staat in het teken van speel- en waterplezier voor kinderen tot en met 12 jaar.

Geen tijd om te vervelen
Als de kinderen plezier hebben, geniet het hele gezin. Daarom zijn er veel voorzieningen voor kinderen. Er zijn volop speeltuinen en sportvelden. Er is een speel- en visvijver en een groot en klein buitenzwembad. De overdekte speeltuin de Holle Bolle boom is uitgebreid met een overdekte water-attractie 'de Holle Bolle Plons' en avontuurlijk buiten spelen 'de Holle Bolle Buiten'. Gasten van de camping profiteren van gratis entree voor de Holle Bolle Boom.

Ligging
De Bongerd, begonnen in een boomgaard, is prachtig gelegen in het landelijke en weidse West-Friesland. De omgeving biedt heel veel afwisseling. In een straal van 15 kilometer liggen het grootste duinreservaat van West-Europa, schone stranden, de uitgestrekte bossen van Bergen en Schoorl, bollenvelden en kronkelige slingerdijkjes. Er zijn in de omgeving genoeg fiets-, wandel- en kanomogelijkheden.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate