Vind de leukste reis

Aqua Zoo Friesland

Friesland / / Leeuwarden
  1 van 4

De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland; wat een belevenis! Proef de natuur en geniet van verrassende ontmoetingen met bijzondere dieren die in en om het water leven!

Zuid-Amerikaanse zeeberen, zeehonden en pinguïns voelen zich als een vis in het water en op het lemureneiland begeven ringstaartmaki’s en rode vari’s zich vrij tussen de bezoekers. Op het kangoeroe-eiland maak je kans op een onverwachte ontmoeting met een reuzenkangoeroe of een wallabie. In de natuurlijke biotopen leven flamingo’s, neusberen en dwergotters in families bij elkaar en vanuit de hoge bomen werpen beermarters en kleine panda’s een blik op belangstellende bezoekers.

Naturama
Ontmoet in het overdekte Naturama verschillende diersoorten. Wat dacht je van Madagaskar boomboa’s, pijlgifkikkers, gekko’s en bladsnijdermieren? En ooit een Australische doorntak of leguaan van dichtbij gezien? Geef je ogen de kost én laat je verrassen.

Pinguïn Paviljoen
Vermoeid van alle opgedane indrukken tijdens jouw ontdekkingstocht in Aqua Zoo Friesland? Dan kun je onder het genot van een hapje en een drankje rustig bijkomen in het Pinguïn Paviljoen. Zowel binnen als buiten op de terrassen heb je een schitterend uitzicht op de zeehonden- en zeeberenbiotopen. Terwijl je op het terras van een kop koffie met gebak geniet, kunnen de kinderen zich uitleven in de aangrenzende speeltuin.

Kidsfun
In Aqua Zoo Friesland is veel vertier! Kinderen kunnen iedere dag ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij of een spannende Zoo Quest maken. In het hoogseizoen wordt volop geschminkt en kunnen ze aanschuiven bij de spannende poppenkastvoorstellingen die worden gespeeld. Kom kijken naar de spannende vogeldemonstratie of krijg een andere kijk op de dierenwereld bij educatiekar ‘Beestenboel’. Hierbij vertelt een gids aan de hand van onder andere veren, schedels, eieren en voeding, allerlei leuke weetjes over het dierenrijk.

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate