Vind de leukste reis

Camping de Schotsman

Zeeland / Kamperland
  1 van 8

Of u nu van rust in 't groen, actie op het water of cultuur in historische steden houdt, hier in hartje Zeeland is uw vakantie altijd geslaagd. Vanuit RCN De Schotsman kunt u meer dan 20 km wegzeilen over de hele lengte van het Veerse meer. Ook voor recreatie op het land zijn volop mogelijkheden zoals wandelen, fietsen en paardrijden door de vele natuurgebieden en polders rond het meer. Het grootste bos van Noord-Beverland begint op de camping. 

De camping beschikt over uitstekende voorzieningen zoals een groot restaurant met terras aan het strand met een prachtig uitzicht over het Veerse Meer. Het vakantiepark heeft een eigen botensteiger en een trailerhelling. Bij de zeilschool kunt u in juli en augustus leren zeilen of surfen.. Enthousiaste surfers hebben een eigen kampeerplek op het surfcentrum. Daar is ook een surfboetiek en een gezellige surf-inn. Verder zijn er waterfietsen en kano’s, maar gewoon lekker luieren langs de kant kan natuurlijk ook. Houdt u van spektakel, dan is het telewaterskiën iets voor u.

 

Op RCN de Schotsman is een verwarmd openluchtzwembad met verschillende bassins, een jetstream en een paar superglijbanen. De Noordzee ligt slechts op 2 km afstand, dus u kunt ook genieten van het strand en de zee. De durfals kunnen zich uitleven op ons spectaculaire skate circuit, en er zijn ook tennisbanen, midgetgolfbanen en een recreatiezaal waar het recreatieteam van april tot en met oktober een gevarieerd recreatieprogramma organiseert. Tevens beschikt het park over een supermarkt, recreatieruimte, snackbar, wasserette en speelterreinen.

 

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate