Vind de leukste reis

Camping Het Grote Bos

Utrecht / Doorn
  2 van 7
Wie kiest voor een verblijf op RCN het Grote Bos gaat voor een heerlijke vakantie in het heuvelachtige gebied in het midden van Nederland, waar natuur en cultuur elkaar afwisselen en veelal harmonisch in elkaar overlopen. RCN het Grote Bos is het ideale uitgangspunt voor een ieder die houdt van die perfecte mix van cultureel, recreatief en sportief vermaak.

 

Wandelend of rijdend door het bos proeft u vast en zeker nog iets van de sfeer van landgoed Hydepark waar RCN het Grote Bos in vroeger tijden deel van uitmaakte. Ook in het seizoen ervaart u de intense rust en de ruimte zodra u de centrale accommodatie achter u laat. Juist wel behoefte aan de gezellige drukte van vakantievierende mensen? Dan bent u in het restaurant of op het terras met uitzicht op het plein helemaal op uw plek!

 

Kinderen halen op het Grote Bos hun hart op. De ontdekkingstocht naar de speeltoestellen verspreid door het bos maakt kleine avonturiers van ze. Graven naar schatten doen ze in het fossielenveld. Daarnaast heeft RCN het Grote Bos voor jong en oud nog vier belevingsplaatsen: Bijenplaats, Vlindertuin, Dinohoek en Zandduin. De tennisbanen, midgetgolfbaan en de magic bowlingbaan liggen om het gezellige plein. Van april tot en met oktober organiseert het recreatieteam tijdens weekenden en vakanties uitgebreide en gevarieerde activiteiten voor alle leeftijden.

 

Naast het multifunctionele sportveld met jeu-de-boulesbanen ligt het mooie en verwarmde zwembad. Er is een kinderbad en een recreatiebad met een wildwaterbaan en een familieglijbaan. Op de ligweide kunt u heerlijk zonnen en een oogje op de kinderen houden, of gewoon wat wegsoezen op de klanken die de uitbundige waterpret met zich meebrengt. Zwemmen kunt u ook in het subtropisch zwembad van Driebergen of in het Henschotermeer, een natuurplas midden in het bos.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate