Vind de leukste reis

Camping De Roggeberg

Friesland / Appelscha
  1 van 6

Houdt u van vakantie vieren in een afwisselende en boeiende omgeving en ongerepte natuur? Dan kiest u voor een verblijf op het bosrijk recreatiecentrum RCN de Roggeberg. Omgeven door bossen, heidevelden, zandverstuivingen, vennen en groene weiden is RCN de Roggeberg een ideaal uitgangspunt voor tal van prachtige tochten door dit uitgestrekte gebied. Dat is puur genieten!

Willen u of de kinderen “spanning op hoog niveau” dan bent u op RCN de Roggeberg op het juiste adres. Hier vindt u het grootste “Indiana Jones” palenparcours van Europa! In samenwerking met Appelscha-Outdoor heeft RCN hier een 15 meter hoge adventuretoren gebouwd, waar diverse bloedstollende activiteiten beoefend kunnen worden. Ervaren instructeurs van Appelscha-Outdoor zorgen voor de begeleiding en gasten van RCN de Roggeberg kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief een unieke belevenis ondergaan.

Zodra in het seizoen de buitentemperatuur 20º is, gaat het leuke waterspeelparadijs open. Hier vermaken jonge kinderen tot 10 jaar zich uren op, in en rond het water met de waterspellen en waterspuwers. Het naastgelegen openluchtzwembad van Appelscha is open voor alle leeftijden. De toegang is gratis voor gasten van RCN de Roggeberg. Er zijn verschillende baden, hoge- en lage duikplanken, waterspellen en een ruime zonneweide. Het recreatieteam organiseert veel leuke activiteiten, zoals films, kindertheater, knutselmiddagen en avondverhaaltjes. Het recreatieteam is actief in de voorjaarsvakantie en in de weekenden en schoolvakanties van april tot en met oktober, waaronder ook de kerst- en voorjaarsvakantie.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate