Vind de leukste reis

Camping De Potten

Friesland / Offingawier
  1 van 6
Wie houdt van water, weidse uitzichten en verre horizonten is bij RCN de Potten aan het goede adres. Dit waterrijke recreatiecentrum op een schiereiland in het Sneekermeer is de ideale uitvalsbasis voor tal van watersporten, afwisselende fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur van het Friese land en interessante cultuurhistorische uitstapjes.
 
Op een van de mooiste plekjes van RCN de Potten zijn schitterende nieuwe zes- en achtpersoonsbungalows gesitueerd, allen voorzien van een royaal houten terras aan de waterzijde. Op RCN de Potten is een prachtig modern restaurant met terras aan het water. Hier kunt u genieten van een heerlijk drankje en het prachtige uitzicht, maar ook van een prima maaltijd. Niet uit eten, maar toch makkelijk? Dan bieden de snackbar of supermarkt vast en zeker uitkomst.
 
Op het park is voor jong en oud van alles te beleven. Speciaal voor de kinderen staan verspreid over het terrein diverse speeltoestellen en is er een heus piratenschip: De Bounty. Tafeltennis speel je aan de grappige ronde tafeltennistafel. Er kan ook midgetgolf, tennis en basketbal gespeeld worden en schaken of dammen wordt natuurlijk extra leuk met de reuze dam- en schaakstenen.
 
Op het strand naast het centrum is volop ruimte om te (zonne)baden, te spelen en zandkastelen te bouwen. Ook in en op het water is voldoende vertier. Er zijn spectaculaire trampolines en er zijn diverse (water)vervoersmiddelen te huur. Denk daarbij aan fietsen en skelters, maar uiteraard vooral aan kano’s, motorboten, roeiboten en zeilboten.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate