Vind de leukste reis

Camping De Flaasbloem

Noord-Brabant / Chaam
  1 van 6

Voor wie op zoek is naar een kindvriendelijke camping in een bosrijke omgeving, met niet ver weg het kenmerkende landschap van de grensstreek boven België met zijn bossen, weilanden, heidevelden en vennen, is RCN de Flaasbloem een perfecte keuze. Alle recreatieve mogelijkheden op en rond dit mooie recreatiecentrum zorgen ervoor dat u een heerlijke vakantie heeft!

U kunt sporten en spelen of zwemmen in het gratis toegankelijke verwarmde openluchtzwembad van Chaam of in ons eigen overdekte zwembad met jetstream en bubbels. Voor de kinderen is er veel te genieten. Het waterspeelparadijs, de klimberg in het speeldorp en een avontuurlijk fossielenveld. Een ritje met de Flaasbloemel zullen ze zeker niet overslaan.

Speciaal voor alle sportliefhebbers zijn er tafeltennistafels, tennisbanen, een beachvolleybalveld, een jeu-de-boulesbaan en een multifunctioneel sportveld. Degene die zin heeft in een goed boek, video/ dvd of spel vindt altijd wel iets van zijn gading in de biblio-, video-, of spelotheek. Lekker eten kunt u in het sfeervolle restaurant met binnentuin. Uiteraard staat er ook een supermarkt en een snackbar tot uw beschikking. Van april t/m oktober is het recreatieteam in weekenden en schoolvakanties dagelijks in de weer met een gevarieerd recreatieprogramma vol activiteiten voor alle leeftijden.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate