Vind de leukste reis

Reddingsboot - Overnachten op een schip

Friesland / Harlingen
  2 van 9

Waterwonder
De Lilla Marras is een kunstwerk. Volledig gerestaureerd en aangepast aan haar nieuwe bestemming. Met ontzag voor de onnavolgbare lijnen van het schip, is er benedendeks alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Waterlelieblad
De achtercabine van het schip dient als dagaccommodatie. Hier kunt u ‘s ochtends genieten van het ontbijt dat in alle vroegte stilletjes in de stuurcabine is bezorgd. Aan dek zijn tal van knusse plekjes om te zitten en te genieten van de haven, de stad en de zee. In het vooronder bevindt zich een bed in de vorm van een waterlelieblad en een houten tweepersoonsbad.Een overnachting in de reddingsboot "Lilla Marras" is één van de drie unieke overnachtingsmogelijkheden die deze eigenaar in Harlingen aanbiedt. Naast de Vuurtoren en Havenkraan van Harlingen is dit wederom een originele en romantische manier van verblijven.

De Reddingsboot in Harlingen biedt comfortabel onderdak aan iedereen die goed ter been is en niet op ziet tegen regelmatig bukken. Er is zelfs de mogelijkheid om een privé-kapitein in te huren die u laat zien dat deze klassieke reddingsboot nog met gemak de zee trotseert. Maar niets is verplicht, u kunt ook gewoon uw zorgen laten varen, door stil te genieten van deze unieke plek in de haven. De reddingsboot is geschikt voor twee personen en beschikt over de volgende faciliteiten: achtercabine met draaifauteuils, tafel en apparatuurmeubel, achterkuip (buiten) met ontbijtfaciliteiten, vooronder met bed, en een houten bad en toilet. Verder heeft men de beschikking over een marifoon, dvd-installatie, tuner/cd-installatie, Quooker, windsnelheid- en richtingmeter, minibar en centrale verwarming.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate