Vind de leukste reis

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Utrecht / Rhenen
  1 van 5

Stap binnen in Pássaro, een paradijs van kleurrijke en tropische vogels en bewonder vervolgens de unieke witte leeuwen. Sta neus aan neus met onze ijsberen en hun jongen of wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Klim op de grootste speelolifant ter wereld om de machtige Afrikaanse olifanten vanaf 12 meter hoogte te bekijken.

Oog in oog met de pinguïns!
Bezoek de Humboldt pinguïns in een spetterend nieuw verblijf. Zie hoe ze onder water op jacht gaan naar vis in een bassin van wel 100.000 liter water. Neem ook zelf een kijkje in het verblijf en sta oog in oog met deze grappige dieren.

RavotAapia
Hang de beest uit in RavotAapia – Europa’s grootste overdekte speeljungle. Net als de otters en doodshoofdaapjes klimmen en klauteren. Speel mee in de legende van het gestrande piratenschip
en beleef spannende avonturen in de grotten van de kalongs. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf!

Het Berenbos
In Het Berenbos leven bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, weer een onbezorgd leven. Samen met de wolven genieten ze van een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project!

Zeeleeuwenshow
De show in het Zeeleeuwentheater mag je niet missen! Je komt van alles te weten over het leven van de zeeleeuwen. Deze eigenzinnige zeezoogdieren presenteren samen met hun verzorgers een leuke, leerzame show. Als klap op de vuurpijl gaan onze trainers met de zeeleeuwen het water in!

Educatieve diervoorstellingen
Op verschillende plaatsen in het park verzorgen wij educatieve diervoorstellingen met bijvoorbeeld de ara Ken in ’t Kraaienest (RavotAapia). Of ontmoet Plato, de oehoe, op het grasveldje bij de olifanten. Kijk ook niet vreemd op als Heino, onze lama of kameel Badia op je afstapt. Onder deskundige begeleiding wandelen deze dieren door het park en misschien ben je wel in de gelegenheid om te voelen hoe zacht lamawol nu eigenlijk is!

Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate