Vind de leukste reis

Outdoors Lodge

Overijssel / Holten
  1 van 11

Trendy kamperen met de luxe van thuis. Alle comfort en toch het ultieme buitenlevengevoel. Outdoors Lodge heeft volledig ingerichte safaritenten die van alle gemakken zijn voorzien: trendy kitchenette, eigen toilet, een bad op pootjes en boxspring bedden.

Daarnaast heeft Outdoors Lodge schitterende lodge cabins die het hele jaar door gehuurd kunnen worden, deels met een aparte slaapkamer voor de kinderen. Ook deze Cabins zijn voorzien van een kitchenette, wc, badkamer en zithoek. In de Luxury Family tents en Family Lodge cabins is een aparte slaapruimte voor de kinderen en zijn er klamboe’s aanwezig. Outdoors Lodge biedt service op hotelniveau: ontbijt op bed, dagelijkse schoonmaak van tent of blokhut en roomservice vanuit de Bistro. Kleinschalig, maar op een terrein van 14 hectare groot, midden in de bossen tussen Salland en Twente.

Voor kinderen is er enorm veel speelruimte en zijn er speeltoestellen van natuurlijke materialen. De tenten en Lodge cabins staan op ruime kavels en bij elke family tent is een ‘natuurlijke’ zandbak aangelegd. Bij de receptie kunnen gasten spelletjes en boeken lenen. In Outdoors Bistro is een kinderkaart en een speelgoedkist zodat de jonge gasten zich voor en na het diner niet hoeven te vervelen. Boven de bistro bevind zich een lounche waar rustig kan worden gelezen of eventueel televisie kan worden gekeken.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate