Vind de leukste reis

Kamperen in Zeeland

Zeeland / Heinkenszand
  1 van 8

Bent u ook zo toe aan een welverdiende vakantie, en heeft u zin om eens echt te genieten van zon, zee en strand. Wilt u graag fietsen en/of wandelen in prachtige waterrijke omgeving, dan bent u bij ons op het juiste adres. Centraal gelegen tussen Goes, Middelburg en Vlissingen, grenzend aan het Nationale Landschap De zak van Zuid Beveland ligt onze leuke en rustige familiecamping, een geweldig startpunt om dit gedeelte van de provincie Zeeland te verkennen.

De camping beschikt samen met het aangrenzende bungalowpark over diverse verscheidende faciliteiten, zoals fiets- en skelterverhuur, mini-shop, friettent en restaurant Brasserie Stelleplas. Verder heeft de camping een eigen speeltuin, toiletgebouw met wasserette, een baby verzorgingsplek, en is rolstoelvriendelijk.! Tijdens de schoolvakantieweken draait het recreatieteam op volle toeren, onder het motto hebben de kinderen het naar hun zin, dan is de vakantie zo goed als geslaagd. Verder hebben we diverse kampeerplaatsen, en zijn er diverse chalets en stacaravans te huur.

Het recreatiegebied Stelleplas waarvan onze camping een deel vanuit maakt omvat  verder,   de visvijver Stelleplas, en het verwarmd openluchtzwembad v.d Gemeente Borsele. Het zwembad heeft twee zwembaden waarvan een met duikplanken,  een apart kleuterbadje, zonneweide en voor de echte avonturier is de mogelijkheid om snorkelles te nemen. Vanuit de camping staat u binnen 20 autominuten op het Noordzeestrand, en zijn het Veerse meer, Ooster en Westerschelde 10 autominuten van u verwijderd. De steden Goes, Vlissingen, Middelburg, Zierikzee en Veere zijn binnen handbereik, en laten u genieten van de bezienswaardigheden en heerlijkheden die  Zeeland u biedt.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate