Vind de leukste reis

De Rietkraag

Overijssel / Lemelerveld
  1 van 8

Dichtbij het prachtige Sallandse dorp Lemelerveld, ligt Natuurkampeerterrein "De Rietkraag". Anton en Alice Snel zijn de eigenaren van deze fraaie camping en heten u van harte welkom. Liggend aan het Overijssels kanaal, tussen rijk begroeide sloten, biedt dit terrein u ruime plekken en landelijke rust. Vanaf uw ruime plek kunt u genieten van weidse uitzichten, prachtige luchten en divers geschakeerde flora en fauna

De bijzondere indeling van het terrein is ontworpen door een landschapsarchitect. Het open karakter van het terrein is behouden gebleven. Op het terrein zijn diverse landschapselementen aanwezig. Er zijn ruime plekken in de fruitgaard (tentenveld), het berkenbos of naast een van de erfbosjes met uitzicht op het weidse landschap. Achter op terrein ligt een mooie waterpartij met prachtige begroeiing en allerlei verschillende waterdiertjes. Als gast kunt u een keuze maken waar u wilt staan. Alle kampeerplekken zijn 150 tot 200 m2 en de meeste ervan zijn omgeven door heggen van veldesdoorn om de privacy van iedere gast te waarborgen.

Bij het realiseren van het terrein is er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke voorzieningen. Zo is er een natuurlijk afvalwaterzuiveringssysteem aangelegd, waardoor uiteindelijk het afvalwater 'schoon' geloosd wordt in de bodem. Op het dak van het campinggebouw zijn zonnecollectoren aangebracht die zorgen voor de opwarming van het water. Op de Rietkraag wordt gebruik gemaakt van eco schoonmaakmiddelen.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate