Vind de leukste reis

Corfwater

Noord-Holland / Petten
  1 van 6

Verscholen tussen de Pettemer Duinen en de Hondsbossche Zeewering ligt Camping Corfwater. De zee en het strand op amper 100 meter, omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland, geven het karakter van de camping weer.

Spelen met de golven of liever luieren op het strand, genieten van een ondergaande zon, of kijken naar de meeuwen op zoek naar voedsel, zorgen dat u de sleur van alle dag snel vergeet. Kilometers lange fietspaden tussen de bloembollen, over de Hondsbossche Zeewering, door de duinen, of langs het natuurgebied “Het Zwanenwater“ nodigen uit om uw longen te vullen met de frisse lucht.

Aan een kant grenst de camping aan het dorp Petten dat zijn eigen karakter behouden heeft doordat massatoerisme hier voorbij gaat. De supermarkt, de bakker, enkele kleine winkeltjes, de restaurantjes met hun gezellige terrasjes op het dorpsplein bepalen de gemoedelijke sfeer in dit voormalig vissersdorp. Tijdens de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate