Vind de leukste reis

Hotel Tesselhof

Noord-Holland / Waddeneilanden / Texel
  1 van 8

Het Hotel heeft een prachtige ligging in De Koog, de badplaats van Texel. Het is slechts enkele minuten verwijderd van het Noordzee strand, de prachtige bossen en duinen. Het dorp de Koog waar je kunt winkelen, genieten van een Texels biertje of kruidenbittertje, lekker eten of uitgaan in de vele gezellige cafés. De Koger Dorpsstraat staat ook bekend om de gezellige cafés en andere uigaansgelegenheden.

Bovendien kun je 's avonds vanaf het strand de zon zien ondergaan.U bent van harte welkom in Hotel Tesselhof. Door Tesselhof met Texel te combineren heeft u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Texel, probeer het eens. Hotel Tesselhof is rolstoeltoegankelijk en daarom uitermate geschikt voor minder validen. U heeft uw auto dicht bij uw accommodatie staan, centraal in De Koog en vlak bij uitvalswegen naar de rest van Het eiland.

Voor een vakantie op Texel voor families, groepen of bedrijfsevenementen, is Hotel Tesselhof een goede uitvalsbasis. Het hotel is centraal gelegen in De Koog, nabij strand, duinen en bos en biedt de juiste faciliteiten voor een groepsvakantie. Het grootste waddeneiland leent zich uitstekend voor een groepsverblijf. Voor activiteiten gaat u heel Texel over. Naar het strand voor watersportactiviteiten, het bos in voor een teambuildingsessie, op stap met een jutter of een rondje Texel fietsen met gps.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate