Vind de leukste reis

Ackersate

Gelderland / Veluwe / Voorthuizen
  1 van 5

Ackersate is een recreatiecentrum aan de rand van de Veluwe, goed bereikbaar vanuit de randstad. Alle camping-plaatsen zijn comfortplaatsen, gesitueerd op autovrije gras-velden. Daarnaast hebben we moderne luxe chalets en bungalows in de verhuur. Onze gasten kunnen gebruik maken van de compleet overdekte multifunctionele zwemhal en (tijdens de schoolvakanties) deelnemen aan het recreatieprogramma.

Of je nu 6 bent, 14 of 15, er is op de Ackersate volop gelegenheid je te vermaken. Van zwemmen in het zwembad or naar het strand op Zeumeren. Je kunt ere heerlijk genieten. Maar ook poolen in de sportcorner, een spannende dropping of een gezellige jongerenacond met jouw muziek! Met je nieuwe vrienden beleef je samen met de andere gezinleden een vet toffe vakantie op Ackersate! Ouders met kinderen, vrienden en ouderen zullen zich uitstekend weten te vermaken.

De kleintjes zullen al snel de speeltoestellen en de zwemhal met een speciaal nieuw spartelbad ontdekken. En voor de oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Naast het zwemmen is er voor hen ruimte voor sport en spel met behulp van poolbiljarts, tafeltennis en de outdoor midgetgolfbaan.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate