Vind de leukste reis

Warnsborn

Gelderland / Arnhem
  1 van 5

Camping "Warnsborn is een kleine, sfeervolle en schone camping, gelegen op één van de mooiste landgoederen van de stichting "Het Geldersch Landschap". Een oase van rust. Ons 3,5 ha. grote terrein ligt in een prachtig loofbos aan de rand van Arnhem. De oeroude beuken en eiken beschutten u goed tegen de wind.

De indeling van het terrein is speels en door het mooie gras en de ligging geeft het velen een "buitenlands" gevoel. Een gevoel dat wordt versterkt door de vele nationaliteiten die op "Warnsborn" komen - vele "vreemde" talen gaan per dag over de toonbank. In het prachtige heuvelachtige bosgebied van meer dan 700 ha kunt u heerlijk fietsen of wandelen. De stad en de vele voorzieningen in de buurt nodigen u om eens lekker uit te gaan.

Voor de kleintjes hebben we een gezellig en veilig speeltuintje met niet alledaagse speeltoestellen en een grote zandbak. De "kleine tentjes" hebben een heel eigen stuk van de camping. Oudere en jonge mensen uit de hele wereld genieten hier van de rust en natuur van "Warnsborn". En bent u na het wandelen, fietsen of spelen toe aan een goede wasbeurt.... we hebben verrassend mooi, schoon en verwarmd sanitair.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate