Vind de leukste reis

Park Napoleon Hoeve

Zeeland / Breskens
  1 van 5

Ligging van Molecaten Park Napoleon Hoeve
Molecaten Park Napoleon Hoeve is gelegen vlakbij Breskens achter de duinen aan de Westerschelde. Hierdoor is de zee en het uitgestrekte Zeeuwse strand op loopafstand van het park. De ideale plek dus om van al het moois van Zeeuw-Vlaanderen te genieten en tot rust te komen. U ervaart elke dag van de geur en het geluid van de zee.

Faciliteiten van Molecaten Park Napoleon Hoeve
Molecaten Park Napoleon Hoeve beschikt over verschillende faciliteiten waarvan het overdekte zwembad met reuzenglijbaan natuurlijk het middelpunt is voor groot en klein. Dit staat voor vele uren waterpret en plezier en er is zelfs een speciaal kinderbad. Ook is er een kinderclub, speeltuin en een recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties. Is het een dagje minder goed weer dan kunnen de kids terecht in de grote binnenspeeltuin in het restaurant. Terwijl u een drankje of een hapje nuttigt aan de bar, roetsjen ze van de glijbaan of klauteren in de touwbruggen. Verder kunt u uw sportieve kant laten zien op de sportvelden, een balletje slaan op één van de tennisbanen buiten of een potje tafeltennis spelen. Op het park kunt u fietsen huren en heerlijke fietstochten maken in de omgeving. Een amusementshal, biljart en supermarkt ontbreken ook niet. De geur van de dagelijks vers gebakken broodje zal u ‘s morgens niet ontgaan.

Omgeving van Molecaten Park Napoleon Hoeve
Het park is omgeven door natuurschoon. Fietsen of wandelen in het mooie duinlandschap, uitwaaien op de brede stranden of oesterschelpen zoeken. Zeeuws-Vlaanderen is een bestemming vol afwisseling. Een uitje naar het Arsenaal in Vlissingen zal zeker in de smaak vallen bij de kids. In dit grootse Piratenpretpark is een piratenhol, scheepssimulator en nog veel meer. Durft u de roggen en de haaien te aaien? Kortom, geschikt voor het hele gezin. Verder is een dagje naar het waterpark Neeltje Jans een aanrader. Hier geniet u de hele dag van zeedieren, spetterende attracties en kunt u ook alles zien en te weten komen over de Deltawerken. Zin in een dagje België? Het mooie Brugge en ook de mondaine badplaats Knokke met zijn exclusieve boetieks en kunstgalerijen zijn gemakkelijk met de auto te bereiken.

 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate