Vind de leukste reis

Camping Janse

Zeeland / Zoutelande
  1 van 5

Het prachtige schiereiland Walcheren ook wel genoemd de "tuin van Zeeland"  ligt net 2 km buiten het dorp Zoutelande. De bus stopt voor de deur en de camping is gelegen aan defiets-knooppuntenroute, ook zijn er diverse wandel en skeelerpaden in de omgeving. Het strand ligt direct achter de camping waar u heerlijk van de zon kunt genieten, vissen, wandelen, vliegeren en nog veel meer!

Op onze nette camping zijn de kampeerplaatsen circa 95 m² en allen voorzien van een goed verzorgde grasmat. De ANWB waardeert ons met een 8,5.  U vindt bij ons op de camping geen jaar- of seizoensplaatsen wat mede bepalend is voor de sfeer.  Ook hebben wij zomerhuisjes en stacaravans te huur. Voor de kleintjes hebben wij een leuke speel tuin , dierenhoekje en zandbak.
 
In de zomervakantie is er 3 keer per week kinderanimatie. Westkapelle ligt direct aan zee, temidden van strand, dijk, duinen en een klein kreek- en bosgebied ten zuiden van de plaats. Direct voor de dorpskern is een klein strand, op de plek waar in ’44 de dijk doorbrak. Aan de zuidkant van het dorp begint het lange strand dat doorloopt tot Vlissingen! In de diverse strandpaviljoens is het goed toeven, met een altijd fantastisch uitzicht op de zee!

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate