Vind de leukste reis

Olde Kottink

Overijssel / Beuningen
  2 van 5

’t Olde Kottink genesteld aan de oever van het lieflijke riviertje de Dinkel, is gelegen in het buitengebied tussen Oldenzaal en Denekamp, nabij het kerkdorp Beuningan. De camping combineert zorgeloze rust in een zeer afwisselend landschap met de uitgebreide faciliteiten van de omliggende steden.

Het terrein is licht glooiend, rijkelijk bedeeld met natuur en wordt omarmd door hoge oude eiken. De camping heer 90 zeer grote en grote grazige vakantieplaatsen, zowel aan de bosrand als op de zonneweide. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en eigen waterbron. Voor fietskampeerders en rugzakkers is er altijd plaats.

 

Elke dag opnieuw kunt u op ontdekking gaan in verschillende natuurgebieden met ontelbare fiets-en wandelroutes. Prachtige kerken, kastelen of musea bezoeken. IJsvogel observeren langs de Dinkel, of gewoon lekeer luieren met een boek en een goed glas wijn. En aan het einde van de dag genieten van de laatste stralen van de zon die langzaam verdwijnen achter hoge oude bomen. Morgen begin alles opnieuw en in het ochtendgloren kondigt onze haan een herboren dag aan.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate