Vind de leukste reis

Camping De Roos

Overijssel / Ommen
  1 van 5

Camping de Roos is een sfeervolle, ruim opgezette natuurcamping, bijzonder fraai gelegen in een zacht glooiend rivierduinlandschap aan de Overijsselse Vecht. Dit unieke landschap dat in Nederland bijna niet meer voorkomt, wordt gevormd door zandduinen begroeid met slee- en meidoorn en imposante, oude eikenbomen. De camping ligt niet alleen aan de Vecht, ook een zijarm van de rivier loopt over het terrein.

Naast de prachtige ligging is de grote variatie aan zeer ruime (120-150m²), natuurlijk gelegen kampeerplaatsen opvallend; er is letterlijk en figuurlijk ruimte voor de natuur en ruimte voor elkaar. Op Camping De Roos kunt u nog echt ontspannen kamperen in een harmonieuze sfeer. Deze op de camping heersende rustgevende atmosfeer wordt alom geprezen en ontstaat door het bijzondere samenspel tussen het fraaie landschap, de evenwichtig ingepaste voorzieningen, de met zorg gekozen activiteiten en niet op de laatste plaats door de gasten van Camping De Roos. 

Een speciale gewaarwording, deze niet alledaagse beleving van mens en natuur: laat u ook betoveren! Door de ruime opzet van de camping blijft er veel speelruimte over op de veldjes; ook is er natuurlijk het bos en de zijarm van de Vecht met strandje voor veel speelplezier met water en zand. Hier kan ook veilig gevaren worden met opblaasbare bootjes.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate