Vind de leukste reis

Hotel Frerikshof

Gelderland / Winterswijk
  1 van 7

Hotel Frerikshof staat voor Welkom, Warme gastvrijheid en Weerkomm’n!

WEERKOMM'N: een Achterhoekse uitspraak die de lading dekt van wie en wat we willen zijn. Achterhoekse gastvrijheid met maar één doel en dat is dat we graag zien dat u terug komt als tevreden gast van het 4 sterren Hotel Frerikshof. Laat u verrassen door de authentieke sfeer, de warme deken en het ultieme culinaire aanbod. Wat u ook wenst, wij doen ons best om het u te bieden. "Nee" kennen we niet. "Ja" doen we graag!Ons 4**** sterren hotel is prachtig gelegen aan de rand van Winterswijk. Het centrum is makkelijk en snel te bereiken en u hoeft de straat maar over te steken en u bent in een landelijk omgeving. Het hotel biedt 65 comfortabele hotelkamers, een uitstekend restaurant met lokale streekgerechten. Wat dacht u van een 3-gangen diner voor maar € 25,00 in restaurant Weerkomm’n.

In het hotel is voldoende vertier. Een baantje trekken in ons binnenzwembad of ontspannen in de sauna. (zwembad is op bepaalde tijden niet beschikbaar i.v.m. zwemlessen) Verder kunt u zich uitleven tijdens een potje tafeltennis, tafelvoetbal of op één van onze bowlingbanen. En wat dacht u van een eigen kinderbioscoop en een speelkamer voor de allerkleinsten. Voor vertier buitenshuis hoeft u niet ver te gaan; fietsen, kinderzitjes, bolderkar en kinderfietskar zijn bij het hotel te huur. Neemt u zelf uw fietsen mee, dan hebben wij een gratis afsluitbare fietsenstalling. Naast het hotel liggen tennisbanen en in het bos achter het hotel ligt streekmuseum Freriks met hertenweide, kinderboerderij en heemtuin. Op 3 km van het hotel ligt een prachtige 9 holes golfbaan. En wat dacht u van de unieke wijngaarden die deze omgeving rijk is!

Een uitstapje over de grens is vanuit Hotel Frerikshof Winterswijk goed mogelijk. Bezoek bijvoorbeeld de stad Münster met zijn mooie centrum, imposante Domkerk en leuke dierentuin. De omgeving is ook bekend om zijn vele Country en Livingfairs en paardenevenementen. Voor jong en oud is een bezoekje aan 'Warner Bros Movie World' een aanrader, dat op iets meer dan een half uur rijden ligt, in de buurt van het Duitse Bottrop. Op 8 kilometer van het hotel, in Lievelde, ligt de binnenspeeltuin Binnenpret.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate