Vind de leukste reis

Camping De Oldemeyer

Overijssel / Hardenberg
  5 van 5
Camping "De Oldemeyer" is een gezellige familiecamping. Medio 2001 is de camping aanzienlijk uitgebreid en is nu 11,5 hectare groot, met ruim 185 vaste plaatsen, 130 toeristische plaatsen, gezellige speelveldjes en eigen zwembaden. Ideaal voor een zorgeloze vakantie met uw kinderen.
 
Rust, ruimte en gezelligheid zijn de kenmerken van onze camping, die speciaal is afgestemd op familievakanties. Op onze gezellige familiecamping vindt u 130 zogenaamde toeristische plaatsen. Het betreft hier ruim opgezette plaatsen met eigen stroomvoorziening. Ongeveer de helft beschikt over een watervoorziening en een rioolaansluiting. De overige beschikken over watertappunten op loopafstand.
 
Verschillende van deze plaatsen bevinden zich in het bosrijke gedeelte van onze camping. De overige plaatsen zijn gezellig gegroepeerd, afgewisseld met speelveldjes voor de kleintjes en sportaccommodatie voor de volwassenen. Onze sanitaire voorzieningen zijn goed verzorgd en beschikken over warm water. Om het milieu te sparen maken wij gebruik van een oplaadbare warmwater sleutel welke u kunt aanschaffen en opladen in de kantine.
 
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate