Vind de leukste reis

Hotelletje de Veerman

Friesland / Waddeneilanden / Vlieland
  1 van 6
Onthaasten op ons mooie zonovergoten eiland Vlieland. Waar u kunt genieten van de rust, ruimte en het ruisen van de zee. Vlieland heeft voor elk wat wils. Kunst, cultuur of iets actiefs. Of natuurlijk helemaal niets.

Uw vakantieplezier begint al hier:
Hotelletje de Veerman** is een comfortabel, gastvrij en vooral knus hotel en in 2010 totaal gerenoveerd. Het is gelegen in het rustige gedeelte van het dorp Oost-Vlieland, aan het eind van de dorpsstraat. Onderaan de Waddenzeedijk en onder de voet van onze trots, de vuurtoren. In ongeveer 6 minuten loopt u vanaf de aanlegplaats van de veerdienst Harlingen-Vlieland naar ons hotelletje. Hotelletje de Veerman** heeft dertien kamers en zes appartementen in het dorp. 

De kamers variëren van standaard tot ruime vierpersoons familiekamers. De sfeervol ingerichte kamers zijn voorzien van boxspring bedden, flat-screen tv en zitje. Een aantal kamers heeft waduitzicht, balkon of dakterras. Als hotelgast kunt u gebruik maken van onze prachtige lounge met bijzonder uitzicht over de Waddenzee en zuidwest kant van Vlieland. Het hotel heeft de afgelopen twee jaar een totale renovatie ondervonden en het resultaat is er naar.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate