Vind de leukste reis

Ginsterveld

Zeeland / Burgh-Haamstede
  1 van 6

Camping Ginsterveld is een familiecamping gelegen middenin de natuur van de Kop van Schouwen, nabij de prachtige brede stranden. Vijftig jaar geleden ontdekten de eerste kampeerders de voormalige boomgaar zonder voorzieningen. Hun fijne vakantie ervaringen en enthousiasme inspireerden ons ton ons vijf sterren familie bedrijf dat het nu is met uitstekende voorzieningen.

Overal op de camping vindt men speeltuintjes met zandbakken, wiebeltjes en speelhuisjes zodat kinderen in de buurt van uw kampeerplaats kunnen spelen. Minder weer is geen probleem; naast het overdekte zwembad is er tevens een overdekte water- en zandspeelplaats zodat de kinderen buiten kunnen kliederen! Voor de durfals onder hen is er ook nog heuse speelbunker uit de WOII met diverse ingangen en kamers.

's Morgens vroeg wakker worden met de geur van vers gebakken brood, broodjes en gebak en heerlijk ontbijten. Dat is hier allemaal mogelijk; in onze broodwinkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment brood- en gebaksartikelen welke dagelijks vers voor u worden gebakken en bereid.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate