Vind de leukste reis

Auberge De Smockelaer

Limburg / Heijenrath
  2 van 7

Heerlijk genieten en slapen in een van de mooiste boerderijen van zuid Limburg. Alle kamers in Auberge de Smockelaer beschikken over een televisie en badkamer met douche en toilet. In het café-restaurant van het hotel kunt u terecht voor het ontbijt, de lunch en het diner. Voor de lunch kunt u ook een goed gevulde picknickmand meenemen, ideaal als u een wandeling aan het maken bent. Het diner wordt vanaf 17.00 uur geserveerd en bestaat uit veel streekgerechten. Bij goed weer kunt u op het terras van al het lekkers genieten.

U kunt genieten van de grote stijlvolle woon-ontbijt kamer met vloerverwarming, ingericht met mooie meubels uit grootmoeders tijd. TV, DVD speler en stereo installatie zijn vorhanden. Uw ontbijt word hier geserveerd. De omgeving van Heijenrath leent zicht uitstekend voor lange fiets- en wandeltochten. U kunt een picknickmand of knapzak meenemen zodat u lekker in de natuur kunt lunchen. Op ongeveer 15 kilometer afstand ligt het gezellige Valkenburg. U vindt hier het Wellness center Thermae 2000 waar u lekker kunt ontspannen in verschillende sauna’s en baden. In Valkenburg vindt u ook talloze terrassen waar u lekker kunt borrelen.

Aan het eind van de dag kunt u uw geluk beproeven in het casino. Ook het Duitse Aken licht in de buurt van Heijenrath. In Aken staat het Suermondt-Ludwig Museum, hier vindt u onder andere bijzondere schilderijen en sculpturen uit de late middeleeuwen maar ook tentoonstellingen met moderne kunst en fotografie. Wilt u Aken per voet ontdekken? Ga dan mee met een stadswandeling, een gids vertelt u leuke wetenswaardigheden over de stad en zijn geschiedenis. ’s Avonds geniet u van een lekker diner in een van de vele restaurants. Voor een ontspannen en gezellige vakantie zit u in dit hotel in Heijenrath helemaal goed.

Faciliteiten van Auberge De Smockelaer:

-       Aanschaf extra toiletartikelen

-       Babystoeltje

-       Bagage opslag

-       Bibliotheek

-       Computer terminal

-       Fietsverhuur

-       Kopieerservice

-       Krant op kamer

-       Leeshoek

-       Oppasservice

-       Parkeergelegenheid

-       Roomservice

-       Speelplaats voor kinderen

-       Terras

-       Wasservice

-       WiFi

-       Zithoek  

-       Nabije activiteiten:

-       Zwemmen

-       Tennis

-       Golfen

-       Paardrijden

-       Vissen

-       Winkelen

-       Museumbezoek

-       Restaurantbezoek

-       Mountainbiken

-       Kano varen

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate