Vind de leukste reis

Vakantiepark Dunimar

Zuid-Holland / Noordwijkerhout,
  1 van 4
In het hart van de Bollenstreek, vlakbij de bekende badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, ligt het nieuwe kustpark Landal Dunimar. Lekker uitwaaien op het Noordwijker strand of ongestoord wandelen, fietsen of paardrijden door het kilometers lange duin- en bosgebied. Rustzoekers kunnen terecht in Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen.

Bent u meer geïnteresseerd in een stedenbezoek? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand. En na een heerlijk dagje uit, lekker bijkomen in uw gezellige bungalow met mediterrane uitstraling.
 
De talrijke molens hielden de polders vroeger droog en daarom kunt u in het Groene Hart nu nog genieten van de prachtige, typisch Hollandse polders en hun bewoners. Langs schilderachtige wolkenluchten vliegen gewone, maar ook verrassende vogels. Het bruist hier echter niet alleen van de natuur. Het barst ook van de cultuur! Makkelijk bereikbaar zijn wereldsteden als Rotterdam (via metrostation Nesselanden, dus u kunt de auto laten staan en heeft geen last van parkeerproblemen) en Den Haag.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate