Vind de leukste reis

Vakantiepark De Bloemert

Drenthe / Midlaren
  1 van 4
Gelegen aan het Zuidlaardermeer en tegenover de Noordlaarderbossen, vindt  u het waterrijke bungalowpark Landal De Bloemert. De stad Groningen ligt slechts 15 kilometer bij uw bungalow vandaan, maar u bevindt zich in  Drenthe . Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden, drie nationale parken en uitgebreide watersport- mogelijkheden, biedt Drenthe voor ieder wat wils. Zeilen, fietsen, luieren op de aanlegsteiger van uw bungalow. Het is aan u. En na alle natuurgeweld is daar Groningen voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

Landal De Bloemert heeft een eigen jachthaven en zeilschool. U vaart zo het uitgestrekte Zuidlaardermeer op. Ook zo toe aan rust en ruimte? Rust, dat is stilte, dat is ruimte en dat is vooral Drenthe! De uitgestrekte heidevelden met de bijzondere kleuren. Hier hoort u echt helemaal niets.
Met honderden kilometers fietspaden is Drenthe niet voor niets dé fietsprovincie van Nederland. Stap dus op, trap en neem de tijd om te genieten van het prachtige landschap met zijn vele schapen. Of neem een boek mee en ga lezen midden in de natuur! Morgen? Dan gaan we naar de fascinerende hunebedden. Leg de kinderen maar eens uit hoe die stenen zo op elkaar konden komen. Tja, voor u weggaat toch nog even de geschiedenislessen bovenhalen
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate