Vind de leukste reis

Vakantiepark De Witte Bergen

Overijssel / IJhorst
  1 van 4
Landal De Witte Bergen ligt vlakbij natuurgebied Het Reestdal in Overijssel, aan de bossen van IJhorst. Grote kans dat u hier tijdens een wandeling in de omgeving ooievaars tegenkomt. Nabij het bungalowpark zit namelijk de Ooievaarslokkerij. U kunt  gezellig winkelen in de oude binnenstad van Meppel. Of ga naar Hoogeveen en bekijk hier het grootste waterkunstwerk van Nederland. Op een warme dag vindt u verkoeling bij het openluchtzwembad op het park.

In dit glooiende bosgebied ligt Landal De Witte Bergen, vanuit het park loopt u zo de bossen in, die overgaan in de bossen van Staatsbosbeheer. Een prachtige omgeving met uitgestrekte bossen en heidevelden waar de echte liefhebber rust, ruimte en volop ontspanning vindt. Maar ook Drenthe ligt dichtbij.
Het Reestdal biedt een goede voedingsbodem voor de ooievaars bij het ooievaarstation De Lokkerij in De Wijk (ca. 2 km van Landal De Witte Bergen). Naast deze opvallende vogels leven er ook dassen, vossen en diverse bijzondere flora. Vergeet u niet een bezoek te brengen aan Landgoed de Havixhorst.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate