Vind de leukste reis

Vakantiepark Duc de Brabant

Noord-Brabant / Diessen-Baarschot
  1 van 4
Genieten van het Bourgondische leven midden in de natuur, doet u op  Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Dit bungalowpark met  147 bungalows ligt in het Land van de Hilver, in het zuiden van Noord-Brabant. In het afwisselende landschap komt  u langgevel boerderijen tegen, natuurgebieden en gezellige dorpjes. De fiets is hier dan ook een groot goed, evenals de benenwagen. Uitrusten kan in de bungalow, in uw eigen jacuzzi of sauna. Maar natuurlijk ook met een ‘kuukske van eigen deeg’ in het streekspecialiteitenrestaurant op het park.

Het is niet voor niets dat vorsten en graven hof hielden onder de grote rivieren. Dat merkt u direct als u in het Brabantse land verblijft. Er is volop variatie in het prachtige landschap: bossen, heide, akkers en vennen. De mensen leven hier ook anders, de levensstijl van de Bourgondiërs is hier nooit verdwenen.
De gastvrijheid, gezelligheid en joie-de-vivre stralen u tegemoet en werken behoorlijk aanstekelijk. Combineer een dagje fietsen of wandelen met een bezoek aan Landgoed d'Utrecht, een safari in Beekse Bergen of een bezoek aan De Efteling. Het ligt allemaal in de buurt!
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate