Vind de leukste reis

Vakantiepark Het Roekenbosch

Limburg / Blitterswijck,
  1 van 6
Landal Het Roekenbosch ligt in de Limburgse plaats Blitterswijck, nabij de oevers van de Maas. Het landschap in het nog net vlakke  Noor-Limburg bestaat  uit akkers, geurige bossen en natuur-gebieden met ieder hun eigen karakter. Nationaal Park de Maasduinen met haar uitgestrekte heidevelden, ligt pal naast het bungalowpark. De 219 bungalows staan garant voor een ontspannen en sportieve vakantie. Uw verblijf is pas compleet met een bezoek aan de beroemde Kasteeltuinen van Arcen.

Dat Landal Roekenbosch een echt familiepark is, blijkt wel uit de faciliteiten. Bowlen, midgetgolfen, tennissen en een overdekt zwembad met kinderbad. Gezellig! Kleine dierenvrienden nemen een kijkje bij de kinderboerderij en het hertenkamp. En met een familierestaurant op het park is ook het eten een feest.
Sommige plekken in Nederland brengen het beste in een mens naar boven. Limburg is er zo één. Het vlakke noorden herbergt prachtige natuurgebieden als De Peel en het gevarieerde Maaslandschap. Heuvelachtig Zuid-Limburg heeft weer heel andere charmes. Beklim de Sint Pietersberg, onderzoek de grotten of ga heerlijk wandelen. En geniet vooral ook van Maastricht!
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate