Vind de leukste reis

Buitengoed ’t Sikkeler

Gelderland / Ruurlo
  2 van 8

Buitengoed ’t Sikkeler is een rustig park net even buiten het mooie plaatsje Ruurlo, temidden in het coulissen landschap van de Achterhoek. Wij hebben op dit park 3 verschillende typen recreatievilla’s te huur, genaamd ‘Bronkhorst’, ‘Wolfersveen’, en ‘Bredevoort’. Ze hebben alle drie hun eigen karakter, liggen rustig aan water of in het bos en bieden u veel privacy en vooral rust. Ze zijn geschikt tot maximaal 6 personen. De villa’s zijn ruim ingericht en beschikken over veel extra luxe zoals vloerverwarming, afwasmachine, combimagnetron en een zeer luxe badkamer met bad, aparte douche, wastafel en toilet. Op de verdieping treft u nog een badkamer aan met douche, wastafel en toilet. Eventueel kunt u in de winter genieten van een gashaard. Standaard zijn de villa’s voorzien van kabeltelevisie. Deze villa’s liggen op het nieuwste deel van het park.


Erve Sickelars Camp is een onderdeel van Buitengoed ’t Sikkeler, een kleinschalig park waar luxe recreatieboerderijtjes een harmonieus geheel vormen met het landschap. Vier van deze recreatieboerderijtjes (type Wolbarg)  zijn beschikbaar gesteld voor de verhuur. Deze boerderijtjes zijn allemaal voorzien van vloerverwarming en sommige boerderijtjes beschikken over een bad, houtkachel of een tweede toilet boven. De boerderijtjes liggen zeer rustig en hebben een zeer grote tuin en zijn geschikt tot maximaal 4 personen. In het hoofdgebouw, gelegen op het park Buitengoed ’t Sikkeler vindt u in de receptie fiets- en wandelroutes en de fietsverhuur. U kunt hier ook terecht voor informatie over de omgeving, restaurants en bezienswaardigheden. Onze medewerkers staan u hier graag te woord. Er is ook een wasserette bij het hoofdgebouw. Hier staan een wasmachine, een droger en een strijkplank tot uw beschikking.

Op Buitengoed ‘t Sikkeler viert u vakantie op de manier die u prettig vindt. U zult op Buitengoed ’t Sikkeler daarom ook geen georganiseerd vermaak vinden. In de directie omgeving vindt u voldoende faciliteiten zoals een 18-holes golfbaan, zwembaden, tennisbanen en diverse musea en leuke stadjes. Op het park zelf is een prachtige speeltuin voor de allerkleinsten. Ook het plaatsje Ruurlo nodigt uit voor een bezoekje en natuurlijk kunt u hier uw dagelijkse boodschappen doen.  Wij streven altijd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en persoonlijke service. Goed ‘naoberschap’ staat bij ons nog hoog in het vaandel. Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u de sfeer even komen proeven, dan bent u van harte welkom om op ons park te komen kijken. 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate