Vind de leukste reis

De Martiene Plats

Limburg / Venray–Merselo
  1 van 4

Boertel De Martiene Plats in Merselo bij Venray biedt comfortabele overnachtingen aan in sfeervol ingerichte kamers van de boerderij. Er zijn 6 luxe boerderijkamers voor Bed en Bòttrám met een eigen badkamer waarvan er 1 is ingericht voor minder validen. Uniek is de bruidsuite met een grote bedstee.  In de ‘Potstalkamer’ van de boerderij wordt ’s morgens het ontbijt genuttigd, met o.a. huisgemaakte jam.  Hier kunnen gasten rustig napraten over de dag of in de zithoek lekker relaxen op de bank, met een boek uit de boekenkast, krant lezen, of TV kijken, en genieten van een kopje koffie, thee, of iets anders.  

Daarnaast zijn er 2 appartementen, compleet en gezellig ingericht; ideaal voor een vakantie, weekend of midweek met het hele gezin. De boerderij is actief met aspergeteelt en akkerbouw, waardoor gasten ook ervaring kunnen opdoen met het boerenleven en plattelandsgebeuren. Gastvrouw Leonoor van Osch kent de streek als geen ander en wil haar kennis graag delen met haar gasten. Speciaal voor hen heeft zij verschillende informatieve boekwerken klaar liggen met informatie over de streek en ver daar buiten.

Unieke en sfeervolle locatie
De Martiene Plats is een monumentale boerderij gebouwd rond 1640, met een rieten dak en staat midden in een natuurgebied; bewegwijzerde fiets- en wandelpaden komen vlak langs. Heidegebieden, peelgebieden, bossen en plattelandsgronden in de directe omgeving vloeien naadloos over tot een indrukwekkend schouwspel. Behalve sportief bezig zijn kunnen gasten er ook uitstekend nietsdoen en alleen kijken en luisteren naar de koeien, paarden en vogels.

Beleef, proef en geniet van de Limburgse gastvrijheid
Gasten kunnen ook bij slecht weer, eventueel met andere gasten, samenzijn en een hapje/drankje nuttigen. Daarnaast is er een recreatieruimte om allerlei recreatieve activiteiten te ondernemen. Deze ruimte kan ook voor zakelijke doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld voor vergaderingen of brainstormsessies, die dan weer kunnen worden gecombineerd met ontspannende activiteiten op of in de omgeving van de boerderij. Tijdens elk seizoen is het op het Boertel De Martiene Plats aangenaam vertoeven, waardoor ideeën en inspiratie vanzelf komen opborrelen.

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate