Vind de leukste reis

Vakantiepark Rabbit Hill

Gelderland / Veluwe / Nieuw Milligen
  1 van 7

U komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter waarom het hier Landal Rabbit Hill heet: je hoeft maar even je hoofd buiten de deur te steken om die guitige langoren in levende lijve te zien. Midden op de Veluwe, in Nieuw Milligen om precies te zijn, ligt dit ruim opgezette bungalowpark met overdekt zwembad en twee kanjers van speeltuinen: eentje buiten en eentje binnen. Behalve van de schitterende natuur kunt u in de omgeving genieten van de stadse gezelligheid van Apeldoorn, Amersfoort of Arnhem.

 

Via het Landal Infonet kunt u gratis internetten! Neem dus uw eigen laptop mee en vergeet uw kabel niet (kabels zijn ook te koop op het park). Als u niet beschikt over een eigen laptop en toch iets wil opzoeken op het internet, dan kan dit ook via het draadloze toetsenbord in de bungalow. Lekker een film kijken vanuit uw eigen bungalow! Ook dat kan via het Landal Infonet. Want naast interessante informatie kunt u via het Infonet ook films huren. Een overzicht van alle genres vindt u terug in het het Infonet of in het MovieWorld magazine dat verkrijgbaar is bij de receptie van het park.   Op Landal Rabbit Hill valt zowel voor kinderen als voor volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. Op het park kunnen kinderen tot 12 jaar zich lekker uitleven in de Bollo Club.

 

Landal Rabbit Hill beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een groot indoorspeelparadijs met terras, een kinderscooterbaan, speeltuinen, een dierenweide, een konijnenheuvel, een openluchttheater, een overdekt zwembad diverse waterattracties en een apart kleuterbad en een openluchtzwembad met een apart kleuterbad.  Ben jij binnenkort jarig en wil jij je feestje eens anders vieren? Kom dan gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes naar Landal Rabbit Hill. Bij Landal Rabbit Hill kan je kiezen uit verschillende feestjes, zoals: Bollo Basisfeest, Bollo Smulfeest, Bollo Robin Hood feest, Bollo Bowlingfeest, Bollo Knutselfeest en het Bollo Vliegerfeest. Als het buiten wat minder weer is kunnen de kids zich hier prima vermaken. Er zijn verschillende springkussens, een ballenbak en touwbruggen. Voor papa en mama is er een terras voor een klein hapje of drankje, terwijl de kinderen zichzelf vermaken in het indoorspeelparadijs.  
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate