Vind de leukste reis

Bungalowpark Simpelveld

Limburg / / Simpelveld
  1 van 8

Heerlijk ontwaken met het gezang van de vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Bungalowpark Simpelveld ligt middenin het hartje van het Zuid-Limburgse heuvelland. Bekend om haar natuurschoon, het glooiende landschap en geliefd om de Bourgondische gastvrijheid van de bewoners. Bungalowpark Simpelveld belooft U een afwisselende vakantie voor de hele familie. Het park en de directe omgeving hebben dan ook voor alle generaties iets moois in petto.

Voor iedereen is iets te beleven bij ons. Zoals de speeltoestellen, waarop sommige bungalows direct uitzicht bieden .. of de midgetgolfbaan (tegen betaling), de jeu de boules baan, skelterverhuur .. en de gratis toegang tot zwembad op 5 autominuten van het park.

Dankzij de centrale ligging zijn ook grensoverschrijdende uitstapjes naar de Belgische Ardennen of de Duitse Eifel een aanrader. Maar ook Zuid-Limburg zelf biedt een legio aan mogelijkheden. Zo zit U op een steenworp afstand van alle attracties van Parkstad Limburg en direct naast het Natuurtransferium ‘poort Mergelland’. Wij beschikken over 165 bungalows, die geschikt zijn voor 2 t/m 8 personen.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate