Vind de leukste reis

Vogelpark Avifauna

Zuid-Holland / Alphen aan den Rijn
  1 van 6
Waarom is een flamingo roze? En hoe breekt een gier een ei open? Kom het uitvogelen in Vogelpark Avifauna! Voer zelf de honingpapegaaien in de Australische Lori Landing en kijk bij het voeren van de grappige pinguïns. Ga op ontdekkingsreis door de Filipijnse jungle en bekijk de sierlijke flamingo's van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Ook de unieke vogeldemonstratie mag u niet missen. Roofvogels duiken op hun prooi, felgekleurde ara's scheren over de vijver en onder tussen vertellen de verzorgers de leukste weetjes.

Uitgevogeld? Kinderen leven zich lekker uit in de reusachtige speeltuin met de hoogste glijtoren van Nederland! En in het weekend zijn er poopen kastvoorstellingen met Timo Toekan, die spannende avonturen beleeft met zijn vriendjes!
Ook kunt u nu rustig op uw gemak diverse nachtvogels “ spotten ” in de nieuwe nachtsafari. Bekijk de sierlijke flamingo’s van héél dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras. Het is de grootste kolonie van Europa en ze leven samen met roze lepelaars, steltkluten en rode en zwarte ibissen.
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate