Vind de leukste reis

Race Planet for Kids

Noord-Holland / Amsterdam
  1 van 5
Als het aan kinderen van 2 tot 12 jaar ligt, gaan ze iedere dag naar Bleekemolens Race Planet for Kids in Amsterdam en Mijdrecht. De beide Mega Indoor Speelparadijzen zijn zo groot, verrassend en afwisselend, dat de kids het liefst blijven slapen om morgen weer vrolijk verder te kunnen spelen! Jimmy is de burgemeester van Bleekemolens Race Planet for Kids Amsterdam en Mijdrecht. Hij heeft overal ter wereld de leukste speel attributen verzameld, waaronder veel mooie en gekke vervoers middelen. Er zijn verschillende trapskelters, drie wielers, cabrio’s en echte elektrische formule 1-wagens en motoren.
De kids kunnen zich uitle­ven op de glijbaan en het megagrote klimtoestel. Ook kun je in de bergen van Race Planet for Kids lekker sleeën. Jimmy heeft ook een verkeerstuin opgezet, waar zijn vriendjes en vriendin­netjes spelenderwijs de verkeers regels leren en hun rijbewijs kunnen halen. De beide vestigingen van Race Planet for Kids zijn daarmee ook zeer geschikt voor schoolreisjes. Jimmy beschikt bovendien over een touring­car om grote groepen te brengen en te halen!

Jimmy is de ouders en begeleiders van zijn vriendjes en vriendinnetjes niet ver­geten. Er is een uit gebreide leestafel, er zijn televisies en er staan pc’s met een internetaansluiting klaar. Tevens is bij beide vestigingen van Race Planet For Kids draadloos internet beschikbaar. Bovendien kunt u in Amsterdam gebruikmaken van enkele zonnebanken. En natuurlijk is Jimmy een uitstekende barman!
Meer info, prijs & reserveren
 

Zoek bestemming

Trefwoord:
Met of zonder kinderen:
Categorie:  

Regio:


© 2019, VindDeLeuksteVakantie.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate